Şimdi Keşfedin

Viases Cloud Contact Center

Farklı kanallar üzerinden müşterilerinize hizmet sağlayabilmeniz için etkili çözümler sunan entegre bir bulut platformudur.

Şimdi Keşfedin

Mükemmel Müşteri Deneyimi Sunun

Bulut Çağrı Merkezi ile müşterilerinize Ses, Email, Chat, Sosyal Medya kanalları üzerinden hızlı ve kaliteli hizmet sunabilirsiniz.

Teknoloji Yatırımı Yapmadan

Viases İletişim Merkezi

 

Çağrı Merkezinizin İhtiyaç Duyduğu Her Şey

Günümüzde, müşteriler ile iletişimde ve müşteri hizmetlerinde hiç olmadığı kadar çok kanal kullanılmaya başlandı. Bu kadar kanal ve süreci yönetebilmek için her zamankinden daha fazla teknolojiye ihtiyaç var.

Viases Bulut Çağrı Merkezi, müşterilerinizle iletişimde kullandığınız tüm kanallar için hızlı ve efektif çözümler sunuyor. Üstelik hiçbir teknoloji yatırımı yapmanıza da gerek yok!

7/24 Destek

Ar-Ge ve İnovasyon

%100 Müşteri
Memnuniyeti

Proje Tasarım
Desteği

Viases Cloud Contact Center'ın Gücünü Keşfedin!

Viases Cloud CC;  IVR, Dialer, CTI, Scripting, Ses Kayıt, Kalite Yönetimi ve Raporlama gibi tüm çağrı merkezi çözümlerini tek bir paket altında toplayan, farklı kanallar üzerinden müşterilerinize hizmet sağlayabilmeniz için etkili çözümler sunan entegre bir bulut platformudur. Bulut Çağrı Merkezi ile müşterilerinize Ses, Email, Chat, Sosyal Medya kanalları üzerinden hızlı ve kaliteli hizmet sunabilirsiniz. Bulut sistemimizle, teknoloji yatırımı yapmaksızın, sizlere yedekli, güvenilir ve kesintisiz hizmet sunma fırsatı sağlıyoruz.

İletişim Merkezinin İhtiyacı Olan Her BileşenViases'te